fbpx

Geneesmiddelenvervoer rondom Nieuwegein

Vraag naar de mogelijkheden

๎˜

24/7 bereikbaar

๎˜Œ

Eigen webordersysteem

๎ƒฉ

Gecertificeerde medewerkers

Home ยป Geneesmiddelenvervoer rondom Nieuwegein

Voor geneesmiddelenvervoer in grote aantallen kun je terecht bij Den Bode Transport in Nieuwegein. Als hoogwaardig koerier zijn we gespecialiseerd in het vervoeren van medische producten. Het is belangrijk dat medicijnenvervoer verantwoord en volgens de regels wordt geregeld. Als professioneel, medische koerier zijn bevoegd zijn om jouw medicijnenvervoer uit handen te nemen. Met onze diensten vervoeren we niet alleen medicijnen, maar ook diverse andere producten.
 

Zoek je betrouwbaar GDP-drugstransport van en naar Nieuwegein?

Neem contact op met ons

Wij nemen jouw geneesmiddelenvervoer uit handen

In een farmaceutisch bedrijf gelden allerlei regels op het gebied van productkwaliteit en -veiligheid. Daar ben je vast van op de hoogte. Wat betreft het medicijntransport moeten medische diensten GDP-gecertificeerd zijn, zodat het geneesmiddelenvervoer veilig, efficiënt en volgens alle normen van een koerier verloopt. Dit geldt voor zowel het medicijnenvervoer als de opslag van geneesmiddelen. Daarnaast is belangrijk dat het transport snel wordt uitgevoerd door onze koerier om farmaceutisch bedrijven van dienst te zijn met de juiste medische producten. Om deze reden zijn wij ook gespecialiseerd in sneltransport voor medicijnenvervoer.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Veilige en efficiënte werkwijze

Middels ons medicijnenvervoer wordt alles veilig en snel op juiste plaats gebracht. Wij hebben goed opgeleide chauffeurs in dienst die kennis hebben van het geneesmiddelenvervoer en geconditioneerd transport in het algemeen. Bovendien kun je 24/7 bij ons terecht. Er zal altijd iemand de telefoon opnemen als je een vervoer nodig hebt, uitgevoerd door onze medische koerier.

Plaats eenvoudig een weborder voor het transport van medicijnen

Wanneer je onze koeriersdienst inschakelt voor medicijnenvervoer, plaats je met je account makkelijk en snel weborders. Dit is heel handig wanneer je na verloop van tijd nog meer geneesmiddelenvervoer of het vervoer van andere producten dient te regelen. Nieuwe klanten kunnen voor het transporteren van medicijnen telefonisch contact met ons opnemen via 030-2040243. Je kunt ons bedrijf ook bereiken door een e-mail sturen naar info@denbodetransport.nl. Wij maken graag een offerte op maat als je ons offerteformulier invult.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Den Bode Transport B.V.

Weborder

InloggenRegisteren