fbpx

Geneesmiddelenvervoer rondom Nieuwegein

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen webordersysteem

Gecertificeerde medewerkers

Home » Geneesmiddelenvervoer Nieuwegein

Voor geneesmiddelenvervoer in grote aantallen kun je terecht bij Den Bode Transport in Nieuwegein. Als hoogwaardig bedrijf zijn we gespecialiseerd in medische koeriersdiensten. Het is belangrijk dat medicijnenvervoer verantwoord en volgens de regels wordt geregeld. Als professioneel koerier zijn wij een van de medische koeriersdiensten in Nieuwegein, die bevoegd zijn om uw medicijnentransport uit handen te nemen. Met onze diensten vervoeren we niet alleen medicijnen, maar ook diverse andere producten.

Wij nemen uw geneesmiddelenvervoer uit handen

In een farmaceutisch bedrijf gelden allerlei regels op het gebied van productkwaliteit en -veiligheid. Daar ben je vast van op de hoogte. Wat betreft het medicijntransport moeten medische koeriersdiensten GDP-gecertificeerd zijn, zodat het geneesmiddelenvervoer veilig, efficiënt en volgens alle normen verloopt. Dit geldt voor zowel het medicijnenvervoer als de opslag van geneesmiddelen. Daarnaast is belangrijk dat het medicijnentransport snel wordt uitgevoerd om farmaceutisch bedrijven van dienst te zijn. Om deze reden zijn wij ook gespecialiseerd in sneltransport voor medicijnenvervoer.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Veilige en efficiënte werkwijze voor medicijnentransport

Middels ons medicijnenvervoer wordt alles veilig en snel op juiste plaats gebracht. Wij hebben goed opgeleide chauffeurs in dienst die kennis hebben van het geneesmiddelenvervoer en geconditioneerd transport in het algemeen. Bovendien kun je 24/7 bij ons terecht, want medische koeriersdiensten dienen jou uiteraard te allen tijde op de hoogte te kunnen houden. Er zal altijd iemand de telefoon opnemen als u een medicijnentransport nodig heeft, uitgevoerd door onze medische koerier.

Plaats eenvoudig een weborder voor het transport van medicijnen

Wanneer je onze medische koeriersdiensten inschakelt voor medicijnenvervoer, plaats je met je account makkelijk en snel weborders. Dit is heel handig wanneer je na verloop van tijd nog meer geneesmiddelenvervoer of het vervoer van andere producten dient te regelen. Nieuwe klanten kunnen voor medicijnentransport telefonisch contact met ons opnemen via 030-2040243. Je kunt ons transportbedrijf ook bereiken door een e-mail sturen naar info@denbodetransport.nl. Wij maken graag een offerte op maat als je ons offerteformulier invult voor het gebruik van onze medische koeriersdiensten.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Den Bode Transport B.V.

Weborder

InloggenRegisteren