fbpx

Een GDP-gecertificeerd koeriersbedrijf

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen weborder systeem

Gecertificeerde medewerkers

Home » GDP-gecertificeerd

Wanneer er geneesmiddelentransport nodig is, is het nodig om een GDP-gecertificeerd koeriersbedrijf in te schakelen. Een transport- of koeriersbedrijf dat GDP-gecertificeerd is, garandeert in het bijzonder de kwaliteit van geneesmiddelen op het gebied van distributie. Dit geldt zowel voor de opslag als het vervoer van geneesmiddelen. GDP staat dan ook voor Good Distribution Practice. Den Bode Transport is een GDP-gecertificeerd koeriersbedrijf dat gespecialiseerd is in zowel sneltransport als spoedtransport en opslag.

Wat garanderen wij als GDP-gecertificeerd koeriersbedrijf?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het transport van geneesmiddelen, maar ook spoedtransport en verantwoorde opslag van goederen. We beschikken onder meer over een eigen opslagruimte en geconditioneerde wagens. Je wordt volledig ontzorgd wanneer je kiest voor ons koeriersbedrijf. We begrijpen dan ook dat het voor medische bedrijven soms lastig is om tijdig pakketten te sturen. Wanneer je verantwoord én efficiënt medicijnentransport nodig hebt, zijn wij jou graag van dienst. Wij vervoeren bovendien zowel nationaal als internationaal.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Kies voor een koeriersbedrijf van kwaliteit

Behalve dat wij een GDP-gecertificeerd bedrijf zijn, beschikken wij ook over een NIWO vergunning. Dit staat voor ‘Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie’ en geeft aan dat wij boven de 500 kilogram mogen vervoeren. Je profiteert bovendien van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een 24/7 bereikbaarheid. Wil je de eerste keer gebruikmaken van onze diensten? Bel voor een offerte op maat naar +31 6 57 55 64 28 of stuur een e-mail naar info@denbodetransport.nl. Later transport kan eenvoudig en snel worden aangevraagd via een handige weborder.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weborder

InloggenRegisteren