fbpx

Jouw transport regelen wij 24/7

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen weborder systeem

Gecertificeerde medewerkers

Home » Transport 24/7

Ben jij op zoek naar een koeriersdienst die het transport van jouw onderneming regelt en daarbij 24/7 bereikbaar is? Ga dan in zee met Bij Den Bode Transport. Wij zijn gespecialiseerd in razend snel transport van allerlei soorten goederen. Bovendien is het grote voordeel wanneer je ons inschakelt dat wij altijd bereikbaar zijn.

Het transport dat jij wenst vervoeren wij 24/7

Op het gebied van transport met een 24/7 bereikbaarheid van de koeriersdienst bieden wij je veel verschillende diensten aan tegen scherpe tarieven. Wij zijn dé logistieke partner voor elk bedrijf dat een betrouwbare koerier wenst. Als een van de weinige transportbedrijven ligt onze focus namelijk op kwaliteit en zijn de chauffeurs gespecialiseerd in het tijdig leveren van je goederen. Onze koeriersdienst bezorgt alles razendsnel op elke gewenste locatie en wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen over het transport. De diensten die wij aanbieden zijn zeer uiteenlopen. Zo bieden wij je opslag van goederen, verzorgen wij ware verzendingen boven de 500 kilogram en daarnaast ook:

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Bel ons om de mogelijkheden te bespreken

Profiteer van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en schakel ons in voor jouw transportvraag. Bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar om de vragen over jouw transport te beantwoorden. Laat je informeren tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten en laat je verrassen door onze uitgebreide mogelijkheden, service en kwaliteit. Neem contact met ons op wanneer je de ideale koeriersdiensten in de buurt van Utrecht zoekt. Wanneer je belt naar +31 6 57 55 64 28 of e-mailt naar info@denbodetransport.nl, stellen we graag op basis van je wensen een offerte op.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weborder

InloggenRegisteren