fbpx

Jouw transport regelen wij 24/7

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen webordersysteem

Gecertificeerde medewerkers

Home » Transport 24/7

Ben jij op zoek naar een koeriersdienst die het transport van jouw onderneming regelt en daarbij 24/7 bereikbaar is? Ga dan in zee met Den Bode Transport. Wij zijn hét transportbedrijf uit Nieuwegein. Wij zijn gespecialiseerd in razendsnel transport van allerlei soorten goederen. Bovendien is het grote voordeel wanneer je ons inschakelt dat wij altijd bereikbaar zijn.

Onze koeriersdienst vervoert het transport dat jij wenst 24/7

Op het gebied van transport en 24/7 bereikbaar zijn, bieden wij je als koeriersdienst veel verschillende diensten aan tegen scherpe tarieven. Wij zijn namelijk dé logistieke partner in regio Nieuwegein voor elk bedrijf dat een betrouwbare koerier wenst. Als een van de weinige transportbedrijven ligt onze focus namelijk op kwaliteit en zijn de chauffeurs gespecialiseerd in het tijdig leveren van goederen. Onze koeriersdienst bezorgt alles 24/7 en razendsnel op elke gewenste locatie en is dag en nacht bereikbaar voor vragen over het transport. De diensten die wij aanbieden zijn zeer uiteenlopend. Zo bieden wij je opslag van goederen en verzorgen wij verzendingen boven de 500 kilogram. Ook kun je bij ons terecht voor:

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Bel ons om de mogelijkheden te bespreken

Profiteer van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en schakel ons in voor jouw transportvraag. Bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar om de vragen over jouw transport te beantwoorden. Laat je informeren tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten en laat je verrassen door onze uitgebreide mogelijkheden, service en kwaliteit. Neem contact met ons op wanneer je de ideale koeriersdienst zoekt die 24/7 beschikbaar is. Wanneer je belt naar 030-2040243 of e-mailt naar info@denbodetransport.nl, stellen we graag op basis van je wensen een offerte op.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Den Bode Transport B.V.

Weborder

InloggenRegisteren