fbpx

24/7 bereikbaar

Eigen weborder systeem

Gecertificeerde medewerkers

Home » Sneltransport

Wanneer je sneltransport nodig hebt in Amsterdam of Utrecht schakel je Den Bode Transport in. Wij weten als geen ander hoe jouw zending nauwkeurig maar razendsnel verzonden moet worden. Door middel van een stabiele samenwerking met verschillende collega-bedrijven hebben wij een ongekende vakkennis in de transport en bezorgen we alles razendsnel op elke gewenste locatie.

Kies voor ons sneltransport op zowel internationaal als nationaal niveau

Moeten er spoedig goederen worden bezorgd in het buitenland? Of heeft een pakketje ontzettend veel haast binnen Nederland? Ons sneltransport schakel je in binnen Amsterdam en Nieuwegein, maar ook buiten Nederland. Onze koeriersdienst regelt jouw transport op internationaal niveau tegen een scherpe prijs. Een tijdige levering staat hierbij centraal. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jouw zending  nationaal snel aankomt, maar ook zeker in het buitenland. Kies voor sneltransport en jouw zending wordt binnen drie uur geleverd door heel Nederland.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Maak gebruik van ons sneltransport voor medische zendingen

Zoek je in de buurt van Amsterdam of Utrecht een partij die sneltransport voor bijvoorbeeld medicijnen regelt? Onze medewerkers zijn opgeleid en gecertificeerd om ook medische zendingen te verzorgen. Dit specialisme is bezegeld met een GDP-certificaat. Dit certificaat garandeert dat de geneesmiddelen die je aan ons meegeeft, verantwoord en met oog voor kwaliteit vervoerd worden.

Volg jouw transport eenvoudig online

Wanneer je ons sneltransport in Amsterdam of Utrecht inschakelt, wil je uiteraard wel weten waar jouw zending zich precies bevindt. Bij Den Bode Transport beschikken we over de laatste track & trace- technologie waardoor je altijd precies ziet waar jouw goederen zich bevinden. Bovendien hebben wij een eigen weborderingsysteem. Dit systeem gebruik je eenvoudig om een order te plaatsen of informatie in te zien over bijvoorbeeld de kosten of de aflevergegevens.

Geef jouw opdracht aan ons door

Den Bode Transport in Nieuwegein is 24/7 bereikbaar wanneer je sneltransport nodig hebt in omgeving Amsterdam of Utrecht. Geef jouw opdracht aan ons door en wij voeren dit zo spoedig mogelijk voor je uit. Maak een account aan en plaats eenvoudig een weborder of neem contact met ons op. Vraag een offerte op maat aan of bel voor meer informatie naar +31 6 57 55 64 28. Je kunt ook e-mailen naar info@denbodetransport.nl.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weborder

InloggenRegisteren