fbpx

24/7 bereikbaar

Eigen weborder systeem

Gecertificeerde medewerkers

Home » Gekoeld vervoer

Gekoeld vervoer is van belang wanneer je een zending hebt met bijvoorbeeld vlees, groente, medicijnen of diepvriesproducten. Dit voorkomt dat de versheid van het product achteruit gaat tijdens het vervoeren ervan. Wanneer je zorgvuldig gekoeld vervoer wenst voor jouw producten, schakel je Den Bode Transport in Nieuwegein in.

Gekoeld vervoer om de versheid van de producten te behouden

Wij zijn dé logistieke partner voor elk bedrijf dat gekoeld vervoer nodig heeft of een andere vorm van transport. Wij zijn jouw betrouwbare keuze voor gekoeld vervoer, aangezien onze medewerkers opgeleid en GDP-gecertificeerd zijn om bijvoorbeeld ook medische zendingen te verzorgen. Kies voor koeltransport en onze voertuigen kunnen van 1° tot 25° vervoeren. De gegevens worden tijdens het transport te allen tijde nauwkeurig gemonitord. Uiteindelijk zorgen wij dat het gekoeld en tijdig geleverd wordt, precies wanneer jij dat wenst. Een spoedkoerier hoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij zijn altijd bereikbaar

Een groot voordeel om te kiezen voor onze betrouwbare koeriersdiensten, is dat wij 24/7 bereikbaar zijn. Laat je informeren tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten en laat je verrassen door onze uitgebreide mogelijkheden, service en kwaliteit. Zoek je een koeriersbedrijf met betrouwbare koeriersdiensten dat geneesmiddelen met spoed kan vervoeren? Of op koelde wijze jouw groente en fruit vervoert? Neem eenvoudig contact met ons op en vraag een offerte op maat aan. Bel voor meer informatie naar +31 6 57 55 64 28 of e-mail naar info@denbossdetransport.nl.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weborder

InloggenRegisteren