fbpx

Geconditioneerd transport in regio Nieuwegein

Vraag naar de mogelijkheden

๎˜

24/7 bereikbaar

๎˜Œ

Eigen webordersysteem

๎ƒฉ

Gecertificeerde medewerkers

Home ยป Geconditioneerd transport in regio Nieuwegein

Wanneer je betrouwbaar en snel geconditioneerd transport of vervoer nodig hebt in de omgeving van Utrecht, is Den Bode Transport uit Nieuwegein het ideale bedrijf om in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in deze vorm van transport en regelen dat de te vervoeren producten snel, veilig en verantwoord van a naar b worden vervoerd. Uiteraard hebben wij de juiste certificering hiervoor met een brede kennis van alle protocollen. Op die manier regelen wij jouw verzending snel en uiterst professioneel.

 

Zoek je snel en professioneel geconditioneerd transport?

Neem contact op met ons

Wat is geconditioneerd transport?

Geconditioneerd vervoer is niet hetzelfde als gekoeld vervoer. Geconditioneerd transport is namelijk een meer algemene term. Terwijl koeltransport vaak wordt gebruikt voor het vervoer van bijvoorbeeld vlees of diepvriesproducten, is geconditioneerd transport vaak verbonden aan meerdere eisen bij uiteenlopende soorten producten. Denk hierbij vooral aan geneesmiddelenvervoer. Ook zijn alle vormen van geconditioneerd vervoer voorzien van een ATP-sticker en moeten de HACCP-protocollen strikt worden opgevolgd. Hierdoor garanderen wij dat het geconditioneerd transport dat je aan ons uitbesteed, in goede handen is. Wij zijn bovendien GDP-gecertificeerd, wat aangeeft dat we het kwaliteitsniveau rondom het distributienetwerk van medicijnen handhaven. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding, een 24/7 bereikbaarheid en een snelle service, laat je zorgeloos elk transport door ons regelen.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Schakel ons in voor professioneel en zorgeloos vervoer

Ons transportbedrijf is op de hoogte van alle bestaande en nieuwe regels rondom geconditioneerd transport. Om die reden zijn wij een uitstekende partner om geconditioneerd vervoer voor je te verzorgen. Neem contact met ons op om gebruik te maken van de diensten die wij leveren. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Plaats eenvoudig een weborder of bel voor een offerte op maat naar 030-2040243.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Den Bode Transport B.V.

Weborder

InloggenRegisteren