fbpx

Geconditioneerd transport Nieuwegein

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen weborder systeem

Gecertificeerde medewerkers

Wanneer je betrouwbaar en snel geconditioneerd transport nodig hebt, is Den Bode Transport het ideale bedrijf om in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in deze vorm van transport en kunnen snel regelen dat de te vervoeren producten snel, veilig en verantwoord van A naar B worden vervoerd.

Wat is geconditioneerd transport?

Geconditioneerd transport is niet hetzelfde als koeltransport. Geconditioneerd transport is namelijk een meer algemene term. Terwijl koeltransport vaak wordt gebruikt voor het vervoer van bijvoorbeeld vlees of diepvriesproducten, is geconditioneerd transport vaak verbonden aan meerdere eisen bij uiteenlopende soorten producten. Denk hierbij vooral aan het vervoer van geneesmiddelen. Ook zijn alle vormen van geconditioneerd vervoer voorzien van een ATP-sticker en moeten de HACCP-protocollen strikt worden opgevolgd.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Professioneel en zorgeloos vervoer

Den Bode Transport is op de hoogte van alle bestaande en nieuwe regels rondom geconditioneerd transport. Wij zijn dan ook GDP-gecertificeerd, wat kortgezegd aangeeft dat we het kwaliteitsniveau rondom het distributienetwerk van geneesmiddelen handhaven. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding, een 24/7 bereikbaarheid en een snelle service, kun je zorgeloos elk transport door ons laten regelen. Plaats eenvoudig een weborder of bel voor een offerte op maat naar +31 6 57 55 64 28. Je kunt ook mailen naar info@denbodetransport.nl.
 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weborder

InloggenRegisteren