fbpx

Koeriersbedrijf nabij Utrecht

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen webordersysteem

Gecertificeerde medewerkers

Home » Koeriersbedrijf nabij Utrecht

Ben je op zoek naar een koeriersbedrijf in de omgeving van Utrecht die snel jouw transport regelt? Bij Den Bode Transport schakel je gemakkelijk een professionele koerier uit Nieuwegein in. Onze koerier is jou van dienst als je te maken krijgt met tijdrovende logistieke zaken, terwijl je eigenlijk te weinig tijd hebt om pakketten snel te vervoeren. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om een eenmalige spoedbezorging of periodiek transport van pakketten. Onze focus ligt op kwaliteit en elke koerier is gespecialiseerd in het tijdig leveren van goederen.

 

Wil je ons betrouwbare koeriersbedrijf nabij Utrecht inschakelen?

Neem contact met ons op

Ons koeriersbedrijf bezorgt alles razendsnel op elke gewenste locatie

In de regio van Utrecht is ons koeriersbedrijf de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende koerier in Midden-Nederland. Is er een defect dat snel opgelost dient te worden? Dienen er spoedig goederen bezorgd te worden in het buitenland? Dan zit je bij ons goed. Als koeriersdienst zijn wij de ideale partij voor sneltransport. Daarbij hebben we bij ons transportbedrijf een eigen, ruime opslagplaats zodat goederen te allen tijde veilig opgeslagen worden.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Een extra specialisme

Zoek je een professioneel koeriersbedrijf geneesmiddelenvervoer? Ook dan helpen wij je graag! Onze koeriers zijn opgeleid en gecertificeerd om ook dit type bezorging uit te voeren. We beschikken over het zogenaamde GDP-certificaat, dat garandeert dat de geneesmiddelen verantwoord en met oog voor kwaliteit getransporteerd worden. Daarom stellen wij voor dergelijke zendingen ons geconditioneerd vervoer beschikbaar. Daarnaast beschikken wij als koeriersbedrijf over een NIWO (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) vergunning. Hierdoor mogen wij boven de 500 kilogram vervoeren op nationaal én internationaal niveau.

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een betrouwbare koerier? Neem dan contact met ons koeriersbedrijf op door te bellen naar 030-2040243 of vul het contactformulier in. We stellen op basis van jouw wensen een offerte op. Vervolgens krijg je van ons een account waarmee je meerdere orders voor transport kunt aanvragen. Hiervoor hanteren wij een handig weborderingsysteem. Natuurlijk kun je ons altijd bereiken voor je vragen, zowel vóór, tijdens als na het transportproces. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Den Bode Transport B.V.

Weborder

InloggenRegisteren