fbpx

Een koerier in Midden-Nederland

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen webordersysteem

Gecertificeerde medewerkers

Home » Koerier Midden-Nederland

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare koerier met een verscheidenheid aan koeriersdiensten voor Midden-Nederland, dan schakel je Den Bode Transport in. Wij zijn gevestigd in Nieuwegein en zijn dé logistieke partner voor elk bedrijf dat te maken heeft of krijgt met logistiek. Wat voor logistiek vraagstuk heb jij liggen? Wij lossen het graag voor je op!

Een snelle koerier voor jouw zendingen

Met ons ruime aanbod aan koeriersdiensten, hebben wij een koerier voor jouw beschikbaar voor werkelijk elke zending binnen Nederland en daarbuiten. Samen met onze klanten hebben we één belangrijke doelstelling namelijk: tijdig leveren met inachtneming van hoogstaande kwaliteit. Dit geldt voor alle koeriersdiensten die we bij ons transportbedrijf aanbieden. Wanneer je bijvoorbeeld direct een koerier zoekt op zowel nationaal als internationaal niveau of geneesmiddelen met spoed wilt vervoeren, staan wij voor je klaar. We beschikken over het zogenaamde GDP-certificaat. Dit garandeert dat de geneesmiddelen verantwoord en met oog voor kwaliteit vervoerd worden door ons. Ook het vervoer van geneesmiddelen laat je aan ons over.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Volg jouw zending op de voet

Als koerier bieden wij koeriersdiensten aan waarbij je gebruikmaakt van ons eigen weborderingsysteem. Hiermee plaats je zelf een order en heb je direct een duidelijk beeld van de kosten en de aflevergegevens. Bovendien beschikken wij over de laatste Track & Trace- technologie waardoor je jouw zending altijd op de voet volgt. Wil je ons als koerier inschakelen voor jouw zending of ben je benieuwd naar onze koeriersdiensten? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor transport en om al jouw vragen te beantwoorden. Bel naar 030-2040243 of e-mail naar info@denbodetransport.nl. Wij stellen graag voor jou een offerte op maat op.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Den Bode Transport B.V.

Weborder

InloggenRegisteren