fbpx

Een koerier in Midden-Nederland

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen weborder systeem

Gecertificeerde medewerkers

Home » Koerier Midden-Nederland

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare koerier met een verscheidenheid aan koeriersdiensten voor Midden-Nederland, dan schakel je Den Bode Transport in. Wij zijn gevestigd in Nieuwegein en zijn dé logistieke partner voor elk bedrijf dat te maken heeft of krijgt met logistiek. Wat voor logistiek vraagstuk heb jij liggen? Wij lossen het graag voor je op!

Een snelle koerier voor jouw zendingen in Midden-Nederland

Met ons ruime aanbod aan koeriersdiensten, hebben wij een koerier voor jouw beschikbaar voor werkelijk elke zending binnen Midden-Nederland en daarbuiten. Samen met onze klanten hebben we één belangrijke doelstelling namelijk: tijdig leveren met inachtneming van hoogstaande kwaliteit. Dit geldt voor alle koeriersdiensten die wij in Midden-Nederland aanbieden. Denk hierbij aan sneltransport op zowel nationaal als internationaal niveau. Maar ook vervoeren wij geneesmiddelen met spoed. We beschikken over het zogenaamde GDP-certificaat. Dit garandeert dat de geneesmiddelen verantwoord en met oog voor kwaliteit vervoerd worden door ons. Ook gekoeld vervoer laat je aan ons over.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Volg jouw zending op de voet

Als koerier in Midden-Nederland bieden wij koeriersdiensten aan waarbij je gebruikmaakt van ons eigen weborderingsysteem. Hiermee plaats je zelf een order en heb je direct een duidelijk beeld van de kosten en de aflevergegevens. Bovendien beschikken wij over de laatste Track & Trace- technologie waardoor je jouw zending altijd op de voet volgt. Wil je ons als koerier inschakelen voor jouw zending of ben je benieuwd naar onze koeriersdiensten in Midden-Nederland? Wij zijn 24/7 bereikbaar om al jouw vragen omtrent transport te beantwoorden. Bel naar +31 6 57 55 64 28 of e-mail naar info@denbodetransport.nl. Wij stellen graag voor jou een offerte op maat op.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weborder

InloggenRegisteren