fbpx

Het vervoer van geneesmiddelen rondom Nieuwegein

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen webordersysteem

Gecertificeerde medewerkers

Home ┬╗ Geneesmiddelen vervoer

Wanneer je geneesmiddelen in grote aantallen hebt die vervoer nodig hebben, kun je goed terecht bij Den Bode Transport uit Nieuwegein. Dit medicijnenvervoer moet namelijk verantwoord en volgens de regels worden geregeld. In een farmaceutisch bedrijf gelden allerlei regels op het gebied van productkwaliteit en -veiligheid. Daar ben je vast van op de hoogte. Wat betreft het transport van medicijnen moeten medische koeriersdiensten beschikken over het GDP-certificaat, zodat het vervoer van geneesmiddelen vanuit Nieuwegein veilig, effici├źnt en volgens alle normen verloopt. Dit geldt voor zowel het medicijnenvervoer als de opslag van geneesmiddelen. Als medische koerier zijn wij een van de medische koeriersdiensten die GDP-gecertificeerd zijn en ook nog eens zeer snel uw producten vervoeren. Lees hier verder over ons transport van medicijnen en andere producten!

Wij zorgen voor uw geneesmiddelen tijdens verantwoord vervoer van en naar Nieuwegein

Medische koeriersdiensten moeten zich houden aan het GDP-kwaliteitssysteem, maar moeten ook snel transport van medicijnen kunnen uitvoeren om farmaceutische bedrijven goed van dienst te zijn. Daarom is Den Bode Transport ook gespecialiseerd in sneltransport voor medicijnenvervoer. Dit betekent dat je het vervoer van onder andere geneesmiddelen snel bij ons als medische koerier in Nieuwegein regelt. Ook wordt middels ons medicijnenvervoer alles veilig en snel op juiste plaats gebracht. Wij hebben goed opgeleide chauffeurs in dienst die kennis hebben van het transport van medicijnen en geconditioneerd transport in het algemeen. Bovendien kun je 24/7 voor transport bij ons terecht, want medische koeriersdiensten moeten jou uiteraard te allen tijde op de hoogte kunnen houden. Er zal altijd iemand de telefoon opnemen als u een transport van medicijnen nodig heeft, uitgevoerd door een medische koerier uit Nieuwegein.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Plaats eenvoudig een weborder voor het transport van medicijnen

Wanneer je onze medische koeriersdiensten inschakelt voor medicijnenvervoer, plaats je met je account makkelijk en snel weborders. Dit is heel handig wanneer u na verloop van tijd nog meer vervoer voor geneesmiddelen of andere producten vanuit Nieuwegein dient te regelen. Nieuwe klanten kunnen telefonisch contact met ons opnemen via 030-2040243. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@denbodetransport.nl of ons contactformulier invullen. Wij maken graag een offerte op maat als u ons offerteformulier invult voor het gebruik van onze medische koeriersdiensten.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Den Bode Transport B.V.

Weborder

InloggenRegisteren