fbpx

Geneesmiddelen veilig en snel van A naar B, strikt volgens de regels

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen weborder systeem

Gecertificeerde medewerkers

Home ┬╗ Geneesmiddelen vervoer

Wanneer je geneesmiddelen vervoer nodig hebt, maar dit in grotere aantallen wilt laten vervoeren, moet dit medicijnenvervoer ook verantwoord en volgens de regels worden geregeld. In een farmaceutisch bedrijf gelden dan ook allerlei regels op het gebied van productkwaliteit en -veiligheid. Daar ben je vast van op de hoogte. Wat betreft het transporteren van geneesmiddelen moeten medische koeriersdiensten beschikken over het GDP-certificaat, zodat het vervoer van geneesmiddelen veilig, effici├źnt en volgens alle normen verloopt. Dit geldt voor zowel het medicijnenvervoer als de opslag van geneesmiddelen. Den Bode Transport behoort tot de medische koeriersdiensten die GDP-gecertificeerd zijn en ook nog eens zeer snel producten kan vervoeren. Lees hier verder over onze diensten!

Geneesmiddelen hebben een verantwoord vervoer nodig en daar zorgen wij voor!

Medische koeriersdiensten moeten zich houden aan het GDP-kwaliteitssysteem, maar moeten ook snel kunnen vervoeren om farmaceutische bedrijven goed van dienst te kunnen zijn. Daarom is Den Bode Transport ook gespecialiseerd in sneltransport. Dit betekent dat je snel vervoer bij ons regelt, bijvoorbeeld van geneesmiddelen, en dat alles veilig en snel op juiste plaats wordt gebracht middels ons medicijnenvervoer. Wij hebben goed opgeleide chauffeurs in dienst die kennis hebben over het GDP-systeem en geconditioneerd transport in het algemeen. Bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar, want medische koeriersdiensten moeten jou uiteraard te allen tijde op de hoogte kunnen houden. Er zal altijd iemand de telefoon opnemen!

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Plaats eenvoudig een weborder

Wanneer je onze koeriersdienst inschakelt voor medicijnenvervoer, plaats je met je account makkelijk en snel weborders. Dit is heel handig wanneer er na verloop van tijd weer snel vervoer voor geneesmiddelen of andere producten geregeld moet worden. Nieuwe klanten kunnen telefonisch contact opnemen via +31 6 57 55 64 28. Je kunt ook e-mailen naar info@denbodetransport.nl. Wij maken graag een offerte op maat.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weborder

InloggenRegisteren