fbpx

Koeriersdienst in Nieuwegein

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen webordersysteem

Gecertificeerde medewerkers

Home » Koeriersdienst

Ben je op zoek naar een koeriersdienst uit Nieuwegein die snel jouw transport nationaal of internationaal regelt, zodat jij zorgeloos verder kan met belangrijke werkzaamheden in je bedrijf? Hier vind je, in de buurt van Utrecht, het ideale koeriersbedrijf voor diverse koeriersdiensten: Den Bode Transport. Onze koerier uit Nieuwegein is jou van dienst als je te maken krijgt met tijdrovende logistieke zaken, terwijl je eigenlijk te weinig tijd hebt om pakketten snel te vervoeren. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om een eenmalige spoedbezorging of periodiek transport van pakketten. Onze focus ligt op kwaliteit en onze koerier uit Nieuwegein is gespecialiseerd in het tijdig leveren van goederen.

Onze koeriersdienst uit Nieuwegein bezorgt alles razendsnel op elke gewenste locatie

In de regio’s Utrecht, Ede en Rotterdam is ons koeriersbedrijf uit Nieuwegein de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende koeriersdienst met koeriersdiensten op nationaal en internationaal niveau. Is er een defect dat snel moet worden opgelost? Moeten er spoedig goederen worden bezorgd in het buitenland? Voor ons is het allemaal geen probleem. Als koeriersdienst uit Nieuwegein zijn wij de ideale partij voor sneltransport, zowel op nationaal als internationaal niveau. Ons koeriersbedrijf nabij Utrecht heeft een eigen, ruime opslagplaats zodat goederen te allen tijde veilig opgeslagen worden.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Een extra specialisme

Zoek je een koeriersbedrijf in de buurt van Utrecht met betrouwbare koeriersdiensten dat geneesmiddelen kan vervoeren? Ook dan helpen wij je graag! Een koerier van ons bedrijf uit Nieuwegein is opgeleid en gecertificeerd om ook dit type bezorging uit te voeren. We beschikken dan ook over het zogenaamde GDP-certificaat, dat garandeert dat de geneesmiddelen verantwoord en met oog voor kwaliteit vervoerd worden. Daarom stellen wij voor dergelijke zendingen ons geconditioneerd vervoer beschikbaar. Daarnaast beschikken wij als koeriersdienst in Nieuwegein ook over een NIWO (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) vergunning, waarmee wij boven de 500 kilogram mogen vervoeren op nationaal én internationaal niveau.

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een betrouwbare koeriersdienst uit Nieuwegein? Neem dan contact met ons koeriersbedrijf op wanneer je de ideale koeriersdiensten in de buurt van Utrecht zoekt. Wanneer je belt naar 030-2040243 of e-mailt naar info@denbodetransport.nl, stellen we graag op basis van je wensen een offerte op. Vervolgens kun je meerdere transportorders aanvragen via de handige webordering. Hiervoor krijg je een account. Natuurlijk kun je ons altijd bereiken voor je vragen, zowel vóór, tijdens als na het transportproces. Wij zijn bovendien 24/7 bereikbaar!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Den Bode Transport B.V.

Weborder

InloggenRegisteren