fbpx

Koeriersdienst Nieuwegein

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen weborder systeem

Gecertificeerde medewerkers

Home » Koeriersdienst

Ben je op zoek naar een koeriersdienst die snel jouw transport regelt, zodat jij zorgeloos verder kan met de belangrijke werkzaamheden in je bedrijf? In Vianen, in de buurt van Utrecht, vind je het ideale koeriersbedrijf voor diverse koeriersdiensten: Den Bode Transport. Wij zijn iedereen van dienst die te maken krijgt met tijdrovende logistieke zaken, terwijl er eigenlijk te weinig tijd is om pakketten met spoed te vervoeren. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om een eenmalige spoedbezorging of periodiek transport van pakketten. Als een van de weinige transportbedrijven in de regio Utrecht, ligt onze focus op kwaliteit en zijn de chauffeurs gespecialiseerd in het tijdig leveren van je goederen.

Onze koeriersdienst bezorgt alles razendsnel op elke gewenste locatie

In de regio’s Utrecht, Ede en Rotterdam is ons koeriersbedrijf de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een van de bekendste transportbedrijven. Is er een defect dat snel moet worden opgelost? Moeten er spoedig goederen worden bezorgd in het buitenland? Voor ons is het allemaal geen probleem. Als koeriersdienst zijn wij de ideale partij voor sneltransport, zowel op nationaal als internationaal niveau. Ons koeriersbedrijf nabij Utrecht heeft een eigen, ruime opslagplaats zodat goederen te allen tijde veilig opgeslagen worden.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Een extra specialisme

Zoek je een koeriersbedrijf in de buurt van Utrecht met betrouwbare koeriersdiensten dat geneesmiddelen met spoed en gekoeld kan vervoeren? Ook dan helpen wij je graag! Onze medewerkers zijn opgeleid en gecertificeerd om ook dit type bezorging uit te voeren. We beschikken dan ook over het zogenaamde GDP-certificaat, dat garandeert dat de geneesmiddelen verantwoord en met oog voor kwaliteit vervoerd worden. Daarom stellen wij voor dergelijke zendingen ons geconditioneerd vervoer beschikbaar. Daarnaast beschikken wij ook over een NIWO (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) vergunning, waarmee wij boven de 500 kilogram mogen vervoeren. Zo profiteer je van een professionele en betrouwbare koeriersdienst!

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar betrouwbare transportbedrijven in de regio Utrecht? Neem contact met ons koeriersbedrijf op wanneer je de ideale koeriersdiensten in de buurt van Utrecht zoekt. Wanneer je belt naar +31 6 57 55 64 28 of e-mailt naar info@denbodetransport.nl, stellen we graag op basis van je wensen een offerte op. Vervolgens kun je meerdere transportorders aanvragen via de handige weborder. Hiervoor krijg je een account. Natuurlijk kun je ons altijd bereiken voor je vragen, zowel vóór, tijdens als na het transportproces. Wij zijn bovendien 24/7 bereikbaar!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weborder

InloggenRegisteren