fbpx

Spoedkoerier Nieuwegein

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen weborder systeem

Gecertificeerde medewerkers

Home » Spoedkoerier Nieuwegein

Den Bode Transport is een spoedkoerier in de regio Utrecht en Amsterdam die gespecialiseerd is in razend snel transport van allerlei soorten goederen. Wij staan voor je klaar wanneer jouw bedrijf te maken krijgt met tijdrovende logistieke zaken. Niet alleen zorgen wij als spoedkoerier ervoor dat het transport in de regio Utrecht en Amsterdam op maat geregeld wordt, onze koeriers hebben ook kennis van verschillende soorten transport. Denk aan geconditioneerd transport en het vervoeren van geneesmiddelen. Wij werken te allen tijde nauwkeurig volgens schema om je goederen veilig en snel op locatie te bezorgen.

Een spoedkoerier die je transport nauwkeurig en snel regelt

Of het nu gaat om een medisch bedrijf, een advocatenkantoor of een andere dienstverlenende onderneming; ieder bedrijf krijgt wel eens te maken met logistieke zaken. Soms komen die onverwachts en is er nog maar weinig tijd om de pakketten snel op de juiste plaats te krijgen. Den Bode Transport is je als koeriersdienst, en in het bijzonder als spoedkoerier in Utrecht en Amsterdam, graag van dienst wanneer er transport van goederen nodig is dat snel geregeld moet worden. Je kunt online eenvoudig afspraken beheren, het transport volgen en de kosten inzien. Zo weet je 24/7 waar je aan toe bent en hoe lang het nog duurt voordat je goederen op de gewenste locatie zijn. Ideaal wanneer je door wilt gaan met de belangrijke werkzaamheden in je bedrijf zonder zorgen over het transport. Wil je internationaal je goederen laten vervoeren? Ook dit is voor ons geen probleem.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vraag een offerte op maat aan

Wanneer je voor het eerst gebruikmaakt van onze spoedkoerier in Utrecht en Amsterdam of een andere dienst, kun je telefonisch contact opnemen voor een offerte op maat. Je belt hiervoor naar +31 6 57 55 64 28. Of e-mail naar info@denbodetransport.nl. Wij pakken je order zo snel mogelijk op, zodat de spoedkoerier in een mum van tijd op het door jou doorgegeven adres verschijnt. Wanneer je hierna nog meer transportorders wilt plaatsen, maak je eenvoudig gebruik van een weborder. Zo wordt je transport met spoed nóg sneller geregeld!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weborder

InloggenRegisteren