fbpx

Spoedkoerier Nieuwegein

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen weborder systeem

Gecertificeerde medewerkers

Den Bode Transport is een spoedkoerier die gespecialiseerd is in sneltransport van allerlei soorten goederen. Wij staan voor je klaar wanneer jouw bedrijf te maken krijgt met tijdrovende logistieke zaken. Niet alleen zorgen wij als spoedkoerier ervoor dat het sneltransport op maat geregeld wordt, onze koeriers hebben ook kennis van verschillende soorten transport. Denk aan geconditioneerd transport en het vervoeren van geneesmiddelen. Wij werken te allen tijde nauwkeurig volgens schema om je goederen veilig en snel op locatie te bezorgen.

Een spoedkoerier die je sneltransport nauwkeurig regelt

Een medisch bedrijf, een advocatenkantoor of een andere dienstverlenende onderneming, ieder bedrijf krijgt soms te maken met logistieke zaken. Soms komen die onverwachts en is er nog maar weinig tijd om je pakketten snel op de juiste plaats te krijgen. Den Bode Transport is je als koeriersdienst, en in het bijzonder als spoedkoerier, graag van dienst wanneer er sneltransport van goederen nodig is. Je kunt online eenvoudig afspraken beheren, het transport volgen en de kosten inzien. Zo weet je 24/7 waar je aan toe bent en hoe lang het nog duurt voordat je goederen op locatie zijn. Ideaal wanneer je gewoon door wilt gaan met de belangrijke werkzaamheden in je bedrijf. Wil je internationaal je goederen laten vervoeren? Ook dit is voor ons geen probleem.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vraag een offerte op maat aan

Wanneer je voor het eerst gebruikmaakt van ons sneltransport of een andere dienst, kun je telefonisch contact opnemen voor een offerte op maat. Je belt hiervoor naar +31 6 57 55 64 28. Je kunt ook mailen naar info@denbodetransport.nl. Wij pakken je order zo snel mogelijk op, zodat de spoedkoerier in een mum van tijd op het door jou doorgegeven adres verschijnt. Wanneer je hierna nog meer transportorders wilt plaatsen, kun je eenvoudig gebruikmaken van een weborder. Zo wordt je sneltransport nóg sneller geregeld!   

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weborder

InloggenRegisteren