fbpx

Een koeriersdienst die je internationaal transport effici├źnt regelt

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen weborder systeem

Gecertificeerde medewerkers

Home ┬╗ Koeriersdienst internationaal

Ben je op zoek naar een koeriersdienst die je goederen internationaal kan vervoeren? Schakel dan de diensten van Internationaal koerier Den Bode Transport in. Heb je een dienstverlenend bedrijf en krijg je te maken met logistiek? Het is begrijpelijk dat je niet altijd tijd hebt om zelf een groot aantal pakketten te versturen. Zeker wanneer de verzending internationaal is, is het zonder koeriersdienst een lastige en tijdrovende klus. Internationaal koerier Den Bode Transport regelt het graag voor je.

Hoe werkt onze koeriersdienst op internationaal niveau?

Tegen een scherpe prijs kun je bij onze koeriersdienst je internationaal transport laten regelen. Hierbij staat tijdig leveren bij ons centraal; we vinden het belangrijk dat ook in het buitenland je zending op tijd aankomt. We beschikken over een ruime opslagruimte en een wagenpark met verschillende soorten transportmiddelen. Samen met collega-bedrijven bouwen we onze vakkennis voortdurend op om alles perfect voor je te organiseren. Onze koeriers zijn bovendien gespecialiseerd in geconditioneerd transport en in het bijzonder het vervoer van medicijnen. Geef je wensen door en wij stellen een plan van aanpak op, gebaseerd op jouw wensen!

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Bel ons voor een offerte op maat

Onze koeriersdienst is 24/7 bereikbaar om je informatie te geven over het internationaal vervoer van jouw goederen. Neem hiervoor eenvoudig contact met ons op. Vraag een offerte op maat aan voor een internationaal koerier door te bellen naar +31 6 57 55 64 28. Of stuur e-mail naar info@denbodetransport.nl. Onze klanten kunnen een account maken en eenvoudig een weborder plaatsen. Zo wordt je internationaal transport via onze koeriersdienst nog gemakkelijker!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weborder

InloggenRegisteren