fbpx

Een koerier in Amsterdam

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen weborder systeem

Gecertificeerde medewerkers

Home ยป Koerier Amsterdam

Wanneer je met tijdrovende logistieke zaken te maken krijgt en op zoek bent naar een ervaren koerier in Amsterdam met een breed pakket aan diensten, zit je goed bij Den Bode Transport. Wij zorgen dat jouw zending snel en nauwkeurig op de gewenste locatie aankomt. Op die manier hou jij tijd over voor andere zaken.

Wij zijn jouw koerier in Amsterdam en omgeving voor verschillende soorten transport

Heb je periodiek transport voor pakketten nodig? Of wellicht een eenmalige spoedbezorging? Wat jouw wensen ook zijn omtrent transport, ons koeriersbedrijf nabij Nieuwegein helpt je verder. Op die manier hou jij tijd over voor belangrijke zaken binnen je bedrijf. Onze koerier schakel je in Amsterdam in voor sneltransport. Wij zorgen dat jouw zending zowel nationaal als internationaal snel op de gewenste locatie aankomt. Heb je een speciale zending zoals geneesmiddelen? Of zwaar vervoer? Wij beschikken over een NIWO (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) vergunning, waarmee wij boven de 500 kilogram mogen vervoeren. Daarnaast is ons personeel ook opgeleid voor medische zendingen en beschikken wij over het zogenaamde GDP-certificaat. Hierdoor verzekeren wij dat dat de geneesmiddelen verantwoord en met oog voor kwaliteit vervoerd worden.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Bel ons: wij zijn dag en nacht bereikbaar

Kies voor ons als jouw koerier in Amsterdam en omgeving, en wij staan dag en nacht voor je klaar voor vragen. Wij zijn 24/7 bereikbaar om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ben je nog op zoek naar een koerier in Amsterdam? Wanneer je belt naar +31 6 57 55 64 28 of e-mailt naar info@denbodetransport.nl, stellen we graag op basis van je wensen een offerte op.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weborder

InloggenRegisteren