fbpx

Direct een koerier in Nieuwegein

Vraag naar de mogelijkheden

24/7 bereikbaar

Eigen webordersysteem

Gecertificeerde medewerkers

Home » Direct koerier Nieuwegein

Heb jij direct een koerier nodig in Nieuwegein of omgeving? Den Bode Transport is jouw ideale spoedkoerier die gespecialiseerd is in razend snel transport van allerlei soorten goederen. Wij zijn gevestigd in Nieuwegein, maar je schakelt ook direct onze koerier in wanneer jouw bedrijf gevestigd is in Utrecht of Amsterdam. Wat wil jij verzenden?

Schakel direct onze koerier in Nieuwegein in voor jouw spoedzending

Als spoedkoerier staan we graag voor je klaar om het jouw spoedzending in regio Nieuwegein tot in detail te regelen. Maar daar houden onze koeriersdiensten niet op! Je schakelt namelijk ook direct een koerier bij ons in Nieuwegein, in Midden-Nederland, in wanneer je geconditioneerd of gekoeld transport wenst. Heb je een internationale zending? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Eén ding is zeker, wanneer je ons inschakelt voor jouw transport, mag je erop rekenen dat wij tijdig leveren.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op! Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Volg het transportproces eenvoudig online

Wanneer jouw zending snel de ontvanger moet bereiken, schakel je direct onze koerier uit Nieuwegein in. Dan gaan wij gelijk voor je aan de slag. Als klant maak je een account aan en plaats je eenvoudig een weborder. Daarna volg je het transportproces gemakkelijk online. Op die manier ben je te allen tijde op de hoogte van jouw zending. Heb je nog vragen of wil je direct een koerier inschakelen in Nieuwegein? Neem gerust contact met ons op. Vraag een offerte op maat aan door te bellen naar 030-2040243 of e-mail naar info@denbodetransport.nl.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Den Bode Transport B.V.

Weborder

InloggenRegisteren